Оголошення

Згорнути
Немає анонсів.

Бастурма, белтонг та інше.

Згорнути
X
  • Фільтрувати
  • Час
  • Показати
Clear All
Нові повідомлення
  • #16

    Я коли мариную, до спецій, сахару та солі добавляю коньяку.
    Перестраховка по паразитах, та цікавий присмак.

    Кометар

    • #17

      А є наукові дані , що додавання коньяку вбиває паразитів ?
      sigpic

      После прекрасного выстрела подойти к крупному лесному трофею , переломив ружьё , в котором золотом поблескивают гильзы благородного патрона - разве не в этом охотничье счастье ?.. (с) ruse chat .

      Кометар

      • #18

        Ну якщо він справжній, та витриманий в дубовій бочці.
        А взагалі дуб має в’яжучі, протизапальні, протигнилісні властивості, та і спирт дезинфікує.
        Саму ідею я списав у скандінавів, з рецепту гравлаксу.
        Мені подобається.

        Кометар

        • #19

          Повідомлення від ruse chat Переглянути повідомлення
          А є наукові дані , що додавання коньяку вбиває паразитів ?
          Да. Особенно если его добавлять сразу в желудок едока)
          www.idm.com.ua

          www.dream-voyage.com.ua

          Кометар

          • #20

            Якось я зробив гравлакс з коньяком , але мені не сподобалося і тепер додаю чисту горілку.
            sigpic

            После прекрасного выстрела подойти к крупному лесному трофею , переломив ружьё , в котором золотом поблескивают гильзы благородного патрона - разве не в этом охотничье счастье ?.. (с) ruse chat .

            Кометар

            • #21

              Повідомлення від Кодекс Переглянути повідомлення
              Да. Особенно если его добавлять сразу в желудок едока)
              Цікаво , що іноді дійсно допомогає !
              Глисти не помруть , а от вапняна оболонка трихінел може залишитися нерозчиненою , бо спирт знижує кислотність шлункового соку , що врятує людину від зараження ( трихінели з оболонки просто не вийдуть)...
              Last edited by ruse chat; March 14th, 2017, 14:49.
              sigpic

              После прекрасного выстрела подойти к крупному лесному трофею , переломив ружьё , в котором золотом поблескивают гильзы благородного патрона - разве не в этом охотничье счастье ?.. (с) ruse chat .

              Кометар

              • #22

                Начитался об всех этих вкусностях...решил и себе попробовать что то такое приготовить. Лося не было... взял кусок верблюда... Дальше все как в первом посте Д.Федора. Сушил под кондиционером на обдуве... В итоге получилось что то похожее на сыро-вяленую колбасу но значительно вкуснее. Буду делать еще, а то пока хотел поснимать нормально, все уже строщили...еле успел на телефон..

                Кометар

                Працюю...
                X