Повідомлення від Pathfinder
Переглянути повідомлення
Оголошення
Згорнути
Немає анонсів.
Вовк, спогади...
Згорнути
X
-
О , це фото на базі я пам'ятаю: це тоді , коли деякі вислоалювали скептицизм і не хотіли збиратись ...sigpic
После прекрасного выстрела подойти к крупному лесному трофею , переломив ружьё , в котором золотом поблескивают гильзы благородного патрона - разве не в этом охотничье счастье ?.. (с) ruse chat .
Кометар
-
Повідомлення від Moryak Переглянути повідомленняДрузі, на його місці мав бути я!))))
Кометар
-
Повідомлення від Pathfinder Переглянути повідомленняТреба збиратись...
Бо це ж спомини на все життя!
Хоч на гриби, хоч на ягоди... хоч на дрова...
Але...
Як завжди, життя вносить свої корективи...думав за пару днів нежить пройде, але пішов кашель і вчора почав приймати антибіотики, бо в мене воно все швидко опускається в легені і тоді запалення.
Так що, друзі, будемо вже якось планувати іншого разу !
Кометар
-
Повідомлення від Серёга Переглянути повідомленняЧесно кажучи, була така думка, організувати і зібратися на 18-19 лютого, в Новгород-Сіверському, в будь-якій кількості, зробити все несподіванно і спонтанно.
Але...
Як завжди, життя вносить свої корективи...думав за пару днів нежить пройде, але пішов кашель і вчора почав приймати антибіотики, бо в мене воно все швидко опускається в легені і тоді запалення.
Так що, друзі, будемо вже якось планувати іншого разу !
Можу порадити дієвий рецепт для всією сім"ї, вже випробуваний часом і сім"ями друзів, для підняття імунітету.
Боброву струю "предлагать" не буду.
Кометар
-
Повідомлення від kentavr Переглянути повідомленняЩось ти часто хворієш, особливо на респіраторні.
Можу порадити дієвий рецепт для всією сім"ї, вже випробуваний часом і сім"ями друзів, для підняття імунітету.
Боброву струю "предлагать" не буду.
Кометар
-
Повідомлення від kentavr Переглянути повідомлення!8-19 лютого почнеться вже весна. А з ночі сніг з настом буде так тріщати, що його вже не обійдеш.
На перші вихідні березня - морозець і сніжок ніби...
А тоді, коли Юра-Моряк базу охороняв, стільки шуму наробили, що годі і думати було про вовків
До речі, і цього року дні майже співпадають із датою.
Кометар
Кометар