Оголошення

Згорнути
Немає анонсів.

Мой любимый охотничий нож.

Згорнути
X
  • Фільтрувати
  • Час
  • Показати
Clear All
Нові повідомлення
  • #61

    Повідомлення від Moryak Переглянути повідомлення
    Саня, у тебе ж є класний ніж від харківського майстра. Хай Морою теща працює.
    Юра, так я своими охотничьими ножами на кухне не пользуюсь.
    Для того я туда отдал пластиковую ламинированную Мору. Ее тоже иногда нужно править.
    Если не править, то любой нож затупится. Только вопрос времени.
    Кстати, те Винзеры даже рядом не лежали с этой дешевой Морой.
    Винзеры по заточке умирают очень быстро.

    Кометар

    • #62

      Аlex М.Р. Дякую за підказку.
      marlin X-7 30-06, тоз БМ 16 к

      Кометар

      • #63

        Решил показать несколько с тех, что сделал прошлым летом.
        Стали : ДИ-90, Х12МФ, ШХ-15, ШХ-15. Твердость не около 60ти, все царапают стекло.




        Кометар

        • #64

          Після чергового полювання у друзів на Рівненщині, останній робочий ніж "переїхав" до єгеря.
          Замовив у "Циркача", ось що вийшло: нержавійка BOHLER N690, Австрія. Розміри: 130х29х3,5 мм, твердість 60 од.
          Руків'я з червоного дерева.

          На кухні вже випробував. Тест позитивний. ))

          Кометар

          • #65

            Юра, то поклади його на дно рюкзака і не відсвічуй за столом. А для "єгерів" візьми у А.М.а його творінь, вони будуть просто щасливі, бо твій на справжній мисливський не схожий, а отже беруть виключно з поваги до тебе.

            Кометар

            • #66

              Навіщо на перепілку такий великий ніж ?
              sigpic

              После прекрасного выстрела подойти к крупному лесному трофею , переломив ружьё , в котором золотом поблескивают гильзы благородного патрона - разве не в этом охотничье счастье ?.. (с) ruse chat .

              Кометар

              • #67

                Повідомлення від ruse chat Переглянути повідомлення
                Навіщо на перепілку такий великий ніж ?
                Хліб, сало, ковбасу на вечерю порізати)))

                Кометар

                • #68

                  Отак збоку ніж гарний.
                  Але на моє особисте переконання хліб-сало-ковбаса не дуже сумісні з обухом 3,5мм.
                  Ідеально менше 3мм, а ще краще 2-2,5, інакше не видно що ти там ріжеш.
                  Не розумію навіщо майстри залишають обух 3,5, якщо потім спуски майже від обуха і 2/3 клинка по ширині 2мм і менше.
                  Невже думають, що ним будуть підіймати чавунну кришку люка і бояться, що зламається?
                  А за тонку частину клинка не страшно?

                  Кометар

                  • #69

                    Повідомлення від Alex M.P. Переглянути повідомлення
                    Отак збоку ніж гарний...
                    Але на моє особисте переконання хліб-сало-ковбаса не дуже сумісні з обухом 3,5мм.
                    Ідеально менше 3мм, а ще краще 2-2,5...
                    Саня, "торги" починалися з 4,7))))

                    Кометар

                    • #70

                      Я тоже заказывал у Циркача подобный, только попросил толщину лезвия сделать 2.7мм

                      [url=http://radikal.ru][/url
                      Вкладення

                      Кометар

                      Працюю...
                      X